Music






Welcome To Shahrina Lawrence's Blog

page under constructions

Followers

Thursday, September 10, 2015

Sedih Itu Kekuatan Kita

Malam ni fefeling nak dengar lagu ni. So layan la sampai tertidur.

Kadang-kadang rasa sedih tu datang secara tiba-tiba. Sekuat mana pun kita ada tiba masanya kita rasa sedih sangat. Its okay to feel sad. Kita dilahirkan memang ada perasaan gembira, sedih, teruja, kecewa dan banyak lagi.

Masa sentiasa berdetik teruskan satu saat dan satu saat yang lain. Sesedih macam mana pun kita, masa berlalu dan hilang la rasa sedih itu. Allah sayang kita sebab tu dia menguji kita. Allah tak kan menguji di luar kemampuan kita. Semua ada hikmahnya. Ia mengajar kita untuk lebih kuat.

Ok lah setakat ini sahaja patah perkataan yang mampu ditaip. Selamat malam.

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)